Lifestylecoach

Lifestylecoach Groningen- Fysiotherapie Westerhof

Wat is een lifestylecoach precies?

Het kan zijn dat je op een punt in je leven bepaalde lichamelijke doelen wilt bereiken. Hierbij kan je healtydenken aan afvallen of de 4-mijl uitlopen.  Voor sommige is het behalen van hun doel een fluitje van een cent, andere lukt het maar niet om het gewenste doel te behalen.  Hiervoor zou je een lifestylecoach in kunnen schakelen. Een lifestylecoach kijkt niet alleen naar jouw voedingspatroon om af te vallen, of maakt alleen een fitnesschema om sterker te worden, maar bekijkt het hele plaatje. De lifestylecoach kijkt naar jouw levensstijl en kijkt of daarin dingen zijn om jou gewenste doel te bereiken. Vaak is dit een  combinatie van voeding en bewegen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je hebt besloten om met een lifestylecoach aan het werk te gaan volgt er eerst een intake. Bij de intake neemt de lifestylecoach ruim te tijd om zo jouw doelen en wensen duidelijk te krijgen. Hierna gaat de lifestylecoach samen met jouw een plan op stellen om dit doel te bereiken. Afhankelijk van de wensen zal de lifestylecoach jou begeleiden in het traject om je doel(len) te halen.

Lifestylecoach fysiotherapie Westerhof Groningen

Als gecertificeerd lifestylecoach help ik je graag om jouw doelen te bereiken. Wil je meer informatie, mail of bel dan gerust.

email: fysiotherapiewesterhof@gmail.com

tel:      06 269 269 04